H&M Home opent conceptwinkel in Brussel

H&M Home
Shutterstock.com

In het voorjaar van 2020 opent modemerk H&M zijn eerste interieur-conceptwinkel in België. De primeur is voor de Louizalaan in Brussel. De nieuwe conceptwinkel zal echter ook producten van andere interieurmerken verkopen.

 

Klanten ontmoeten en inspireren

H&M heeft ook in België al een tijdje interieurafdelingen in zijn grotere modewinkels, maar op een aparte interieurwinkel van het merk was het nog wachten. Binnen enkele maanden is het zo ver: dan opent H&M Home een eigen winkel van 644 m² op een prestigieuze locatie: de Louizalaan in Brussel. De nieuwe winkel wil interieurliefhebbers inspireren: shoppers zullen er door verschillende ruimtes kunnen wandelen om ideeën op te doen. Naast interieurtextiel en accessoires zal de nieuwe winkel ook een uitgebreid assortiment interieurproducten, meubels en lampen aanbieden; ook van gespecialiseerde externe merken.

 

"We zijn enthousiast om binnenkort een conceptwinkel in het centrum van Brussel te openen. België is een interessante en belangrijke markt voor ons en we geloven dat onze H&M Home Concept Store een belangrijke toevoeging aan ons digitaal aanbod is", stelt algemeen directeur Peter Klagsmark van H&M Home in een persbericht. "Deze nieuwe locatie is de perfecte plaats voor ons om onze H&M Home-klanten te ontmoeten en te inspireren. We kijken heel erg uit naar de opening."

 

H&M startte met de uitrol van H&M Home-winkels in 2018. Momenteel zijn er vestigingen in Hamburg, Kopenhagen, Londen, München, Oslo en Stockholm.