Dille & Kamille viert zijn vijftigste verjaardag met de lancering van een nieuw groentekookboek en de opening van twee pop-uprestaurants, in Utrecht en Antwerpen.
“Meimaand Groentemaand”
Dille & Kamille wil mensen inspireren om lekker en bewust te eten met groenten van het seizoen. De retailer introduceert daarom “Meimaand Groentemaand”: de hele maand mei staan groenten in de schijnwerpers. Sidney Schutte, chef-kok van tweesterrenrestaurant Spectrum in hotel Waldorf Astoria in Amsterdam, maakte een kookboek met verrassende groenterecepten. Dat boek heet Groentefeest, en in de honderd eenvoudige recepten zijn wel 56 verschillende groenten verwerkt.
Naar aanleiding van de boeklancering opent Dille & Kamille twee tijdelijke restaurants: in de serre van de winkel in Utrecht op 14, 16 en 17 mei en in de kapel achter de Dille & Kamille-winkel in de Vleminckstraat in Antwerpen op 22, 23 en 24 mei. Gasten kunnen er genieten van een vijfgangen groentediner met recepten uit het kookboek.