Tilburg heeft sinds deze week haar eigen – tijdelijke – foodcourt. Gisteren ging in de Spoorzone Foodhall 88 van start. De pop-upfoodmarkt met creatieve lokale horecaondernemers is tot eind april geopend.
Op vrijdag en zaterdag
Foodhall 88 brengt op de industriële locatie een gevarieerd aanbod bijzondere kraampjes, mobiele keukens en foodtrucks. Zo is Bakboord er met visgerechten, De Melksnor met Hollandse hotdogs, Smeer’m met bitterballen en borrelhapjes, Pura Vida met spare ribs en friet, De Kleinste Soepkraam, toetjes van de Dessert Dames, Cafe Leut met koffie en wijn en de Loc Brewery met speciaalbieren.
Bezoekers kunnen aan de tafels in het midden van de hall borrelen of gerechten eten. Foodhall 88 is iedere vrijdag- en zaterdag vanaf 16.00 uur geopend.
Eind april verdwijnt de foodcourt weer. Dan wordt de Spoorzone verbouwd en opent er het Ondernemershuis.