Restaurantketen La Place introduceert een nieuw foodconcept in de Hema-vestiging in Hilversum. Twee bedrijven uit de Jumbo-stal slaan hiermee de handen in elkaar.
Nieuw concept
Bezoekers van La Place zijn vertrouwd met de standaard buffetformule, maar in de Hema-filialen komt de restaurantketen met een nieuw foodconcept. In een food- en baristabar worden bestellingen opgenomen en ter plekke vers bereid. Je kan je bestelling ook plaatsen via een QR-code, direct afrekenen en de bestelling aan tafel ontvangen.
Klanten kunnen in het nieuwe concept terecht voor de klassieke maaltijdsalades, sappen en broodjes met kruidenroomkaas, maar ook voor tal van nieuwe gerechten. Daarnaast toont het restaurant enkele verhalen achter bepaalde producten, en de stappen die La Place zet op het gebied van duurzaamheid.
Eind vorig jaar vierde La Place zijn 35ste verjaardag. In 2016 werd de restaurantketen nog gered uit de handen van het failliete V&D dankzij de overname door Jumbo. Ook Hema kwam tijdens de coronacrisis in handen van de familie Van Eerd, de stichtersfamilie van de Brabantse retailer.