Het filiaal van supermarktketen Plus in Venray, dat wordt uitgebaat door Judith en Guido van Dijck, opent in juni een pop-uprestaurant in de winkel. Het restaurant zal vier dagen geopend zijn en dan kunnen klanten er een hapje eten.
Tv-opnames
De pop-up gaat van start op dinsdag 7 juni en zal ook geopend zijn op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Op die dagen zullen klanten er gerechten kunnen eten van chef-kok Jan Cremers van restaurant Hoeve De Boogaard.
Er worden bovendien opnames gemaakt voor een tv-programma, dat later te zien zal zijn op Peel en Maas TV. Eerder was er ook al een tv-pilot opgenomen in de winkel, maar het zal nu voor het eerst zijn dat de klanten ook effectief kunnen eten in de winkel.
Het concept rond de pop-up werd ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat eerder al ervaring opdeed met het openen van kleine restaurants in supermarken in New York. Daar lag steevast de nadruk op gezonde voeding en een gezonde leefstijl.