Bacardi benoemt nieuwe Benelux-topman

François in Albon poseert voor bar met dranken van Bacardi
Foto: Bacardi

Bacardi stelt François in Albon aan als de nieuwe Managing Director voor de de Benelux en Nordics. De nieuwe topman is sinds 2016 actief in leidinggevende functies bij de rumproducent.

 

#RaiseYourSpirits

François in Albon gaat van start als Managing Director voor de de Benelux en Nordics bij sterkedrankproducent Bacardi. In Albon werkte eerder als Europees VP Customer Marketing en overzag Australië en Nieuw-Zeeland voor de rumverkoper. Hij is inmiddels vier jaar aan de slag bij de groep. Eerder was de Fransman die in Amsterdam woont onder meer Country Manager voor België en Luxemburg bij Pledge-huishoudproducent SC Johnson


Als verantwoordelijke voor klantenmarketing, ook in de huidige coronatijden, lanceerde François in Albon onder andere het #RaiseYourSpirits-initiatief voor de horecapartners van het bedrijf. “We doen alles wat we kunnen om praktische en tijdige ondersteuning te bieden: van ons 'Back to the Bar'-programma om deze zomer het cafébezoek te stimuleren, tot ons nieuwe online portal 'Bring the Bar Home' om hen te ondersteunen in de bloeiende trend van het thuisbezorgen en afhalen van cocktails”, liet In Albon toen weten.


De nieuwe regiodirecteur blijft werken vanuit Nederland en zal in zijn functie rapporteren aan de Belg Francis Debeuckelaere, al lange tijd Regional President voor Europa, maar zijn verantwoordelijkheden zijn dit jaar ook uitgebreid naar Australië en Nieuw-Zeeland.